Godmorgon denna fina lördag!

Godmorgon denna fina soliga lördag!
Blir nog inte så mycket framför bloggen idag då det är så otroligt fint väder, lite kallt men redigt fint. Sen har vi på schemat idag att vi ska tvätta, det är tyvärr sånt man måste göra det med. Jag finner det otroligt tråkigt men det är skönt att ha det gjort när man väl är klar.


Tips från mig!
En kul grej är att när jag Anna flytta in här så kom hon med en massa saker som jag inte hade en aning om fanns, exempelvis på en sak så kan man köpa årsvis med tvättmedel på Tvättex, de har även sköljmedel och toapapper. Nej det här inlägget är inte ett sponsrat inlägg utan mer ett lite tips som jag tycker de flesta som är mer än två i familjen borde tänka på. Man får allt levererat fram till dörren, perfekt med andra ord.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     4 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Godmorgon denna fina lördag!

  1. Jag känner igen tvättex sen jag var barn men tyvärr hindrar min allergi att vi ska kunna använda det.. Jag kan bara ha ett märke..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.