Godmorgon denna 3 april

Godmorgon min vänner!
Klockan är 6:26 när jag skriver det här, det var länge sen jag var uppe så här tidigt och skrev. Sanningen är den att jag legat och vridit mig inatt och haft lite svårt att sova, vaknade flera gånger och haft en tom känsla. Sista gången vakande jag runt 5:45, det är den tiden som A brukade väcka mig för att vi skulle dricka kaffe ihop. Det tog mig lång tid och inse, här kommer faktiskt ingen och väcker mig den här gången.

Men skärpning Christer det är en natt vi pratar om, ja det var en lång och orolig natt så lev med det bara och sluta gnäll.

Hur är det annars med mig?
Jo då det är faktiskt redigt bra, jag har lite ångest men förövrigt så är det bra tycker jag.

Lite morgonmusik är alltid gott..

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera