God Jul på er alla min läsare

Jag vill önska er alla som läser min blogg en god jul , samtidigt hoppas jag att ni kommer vara kvar till nästa år då jag kommer fokusera mer och mer på tester både skriftliga och på youtube. Någon gång under 2017 så kommer det börjar en ny serier som jag kommer att göra tillsammans med prickblad.se, vad det kommer att vara är lite hemligt än så länge men om i kvar till 2017 så glöm inte bort att följa mig på social medier.

Jag kommer även att ingå i lite fler samarbeten med företag som kommer att passa min blogg mer, har ni förslag på vad jag ska blogga om så välkomna jag det. Men nu önskar jag er all en God Jul

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

En tanke om “God Jul på er alla min läsare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.