Glöm inte bort att leva

Remember to live
Remember to live

Många gånger tänker jag på det där med ensamhet och det där eviga jagandet efter att inte vara ensam, jag var själv där för inte alls så länge sen men jag insåg att det där jagandet aldrig kommer göra mig lycklig. Vad jag gjorde för att bryta mönstret var att helt enkelt att försöka leva i nuet, sitter jag med en trevlig person och dricker kaffe, njut jag av den stunden här och nu och blicka inte framåt.  Ensamheten blev på det här sättet en vilopaus och rent av skönare, man lärde sig njuta av den  på ett helt annat sätt än vad man hade gjort innan. Men att bryta ett mönster som man levt länge i är inte lätt , men det går och till en början är det ganska jobbigt . Tror mig när jag säger att det är värt det, folk i din omgivning kommer märka att du mår bättre och att du är mer tillfreds i dig själv.

Självklart kommer det dagar då jag kan dippa ner ganska ordentlig och livet går i en känslomässig berg och dalbana men de kommer mer sällan nu än vad de gjorde innan, det kommer till en gräns när man helt enkelt inte orkar må dåligt längre.

Sen är det viktigt att inte glömma bort att leva, livet är för kort för att inte leva det fullt ut.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.