Glöm inte bort att leva…

zcamera-20161028_212021Mitt liv är väl inte det mest händelserika och jag tycker det känns väldigt skönt, men ibland måste det ju sker lite i livet så man ruskas om och faktiskt förstå vad livet handlar om. För man måste leva livet fullt ut och göra det som faller än in, personligen är jag på väg åt det det hållet igen. Det känns så jädra skönt att kunna slappna av lite och bara låta allt flyta på och se vad livet för med sig, man kanske blir överraskad och finner den rätta vägen.

Så frågan är har jag hittat rätt väg att gå, det vet jag inte utan jag tar en dag i sänder och låter livet omfamna mig med sin värme och bara njuter av en dag i sänder.

Att lära sig att slappna av är inte lätt men meditation och träningen ha r gjort att jag har börjat slappna av väldigt mycket mer, sen ska det ju säga att vädret är grymt fint i skrivande stund och det gör det ju lättare att skriva positiva saker.

Livet är en kort prövningen så gör det bästa av den är och njut av den
Glöm inte bort att leva…

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.