Gips och föreläsning!

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Igår blev de klara med att lägga gipset på våran vägg, vi pratade även med dem om att flytten och montera möblerna från Kallinge. De skulle ske idag eller imorgon beroende på väder då de bara gör inomhusjobb när det regnar ute. De vet vad de har tackat ja till, är inte ett dugg avundsjuk på dem.

Det blev bra med gipset så beroende på hur dagen blir så ska jag antigen måla vägg eller blir det att spackla på den nya väggen.

Vad hände igår!
Jo igår var jag på kurs/föreläsning om bokföring, vi fick lära oss grunderna i bokföring samt lite hur Fortnox fungera. Jag har jobbat lite i Fortnox innan men vill ändå lära mig mer då det är väldigt bra att kunna, nu är jag absolut inte behov av ett så avancerat program som läget ser ut nu. Har allt för lite kunder för att det skulle löna sig, men planerna är ju att avancera och bli större. Då kan det vara bra att kunna allt som har med bokföring att göra.

Det var otroligt intressant , kände med en gång efter vi slutat att jag ville lära mig mer.

Tack till Annika Grünfeld på NyföretagarCentrum och Veronica Johannesson på LRF Konsult för en informativ kväll.

Bilden är ihopsatt av Martin Andersson på Creativelife.nu

Postar i Lägenheten, Livet    Tagged , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Gips och föreläsning!

Kommentera