Gatukatten Bob


Idag var vi nere på Lindra och gick en sväng, vi letade nog mest efter ett bord som vi kan ha i vardagsrummet. Men som vanligt så hittar man ju inte det man söker utan vi hittade en bok som jag länge sökt efter.

Gatukatten Bob
När James Bowen hittade en skadad, röd gatukatt hopkrupen i huset där han nyss fått en träningslägenhet hade han ingen aning om hur stor betydelse katten skulle få i hans liv. James levde ur hand i mun på Londons gator och det sista han behövde var ett husdjur.

Ändå kunde James inte låta bli att hjälpa den slående intelligenta hankatten, som han snart döpte till Bob. Inom kort var de två oskiljaktiga och deras skiftande, lustiga och emellanåt farliga äventyr skulle komma att förändra deras liv och långsamt läka såren från det förflutna.

Detta är en bok som jag länge ha velat läsa, det har varit helt lögn att hitta denna bok till ett vettigt pris. Men nu hittade vi den på Lindra för 90 kr, helt klart värt pengarna.

Så denna här boken är helt klart ett tips från mig till er, kommer nog att göra en lite längre resumé på denna bok när jag läst ut den. Extra kul att den nu även finns som film , där just Bob spelar huvudrollen.

Postar i Djur    Tagged , , , , , ,     1 Kommenter   

En tanke om “Gatukatten Bob

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *