Gästbloggare: Mirre Karlsson


Hallojsan, jag tänkte då skriva lite om musik då jag vet att det är ett stort intresse för Christer och då passar det ju inte bättre än att gästblogga hos honom och skriva om Musik. Musik betyder mycket för mig, det får mig alltid på bra humör, men det kan också väcka både sorg & lite mer upptaggat humör, så det är verkligen så olika, det är ens egen sinnesstämning.

Musikstilen har ändrat sig för mig mycket genom åren, från att ha lyssnat på Britney Spears och Boyband, men det gör jag inte numera. Förstå mig rätt, man får lyssna precis på vad man vill & jag säger inte med det att det är fel att lyssna på dem, musik är väldigt brett.

Jag lyssnar numera på lite mer alternativmusik & så älskar jag ju KENT, de har verkligen betytt väldigt mycket för mig när det gäller musik genom åren. Kent är BQ för mig, alltså min karl. Han har alltid gillat Kent och han fick mig att tycka mer om Kent än innan jag träffade honom. Så det är våran kärleksgrupp vi har tillsammans kan man säga

Bild från då vi var på Kents avslutningskonsert nov 2016.

Men mig då, mig ska ni kika in på bloggen sweetwords.se där skriver jag om allt från min vardag, småbarnsliv, foto samt verktyg, tips & recept för en sundare livsstil, så till mig måste ni kika in, vi ses där.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Gästbloggare    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Gästbloggare: Mirre Karlsson

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.