Gästbloggare: Michaela Nordengrim

Det finns hur mycket som helst jag skulle kunna säga om musik.. Jag har ett helt register med häftiga upplevelser när det kommer till musik. Jag har rest Sverige runt för att se mina favorit band, jag har stått längst fram på varje konsert och skrikit mig blå och gråtit av lycka. Känslan att stå där och se sitt favorit band är underbart. Underbart är egentligen ett riktigt milt ord. Det är sådan eufori och det är bättre än sex. Jag tror aldrig att en artist kommer förstå den starka kärleken deras fans har till dem, och vi kommer nog aldrig förstå deras känsla av att stå på scen och göra det de älskar.

Redan sedan barnsben har jag lyssnat på rock musik och det är just den genren som ligger mig varmast om hjärtat. Men är även glam eller sleaze som får mitt hjärta att slå ett slag extra.
Det finns en låt med Backyard Babies jag alltid lyssnar på när jag är lite nere och det är Heaven 2.9.. Den gör mig så glad det slår aldrig fel. Den låten får mig att tänka på alla gånger jag stått vid scen kanten och sett dem live.. Alla roliga minnen och sjuka upptåg jag hade för mig för 10 år sedan.

Jag lyssnar på mycket andra band också såklart och har sett många live konserter med olika band. Jag har en låt som jag lyssnar på nästan jämt för den betyder så mycket för mig. Varför den gör det låter jag vara osagt men det är “Nothing compares to you” med Santa Cruz . Spelar ingen roll om jag är sur,ledsen eller glad innan jag pluggar in hörlurarna. När låten är slut så har jag antingen ett leende på läpparna eller glädje tårar. Musik överlag får mig att skratta, gråta, dansa, skrika och allt annat ni kan tänka er. Musik är ibland min räddning.
Musik kan rädda liv.

Vill tacka Michaela för att hon ville vara gästbloggare hos mig, besök gärna hennes blogg.

Postar i Gästbloggare    Tagged , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Gästbloggare: Michaela Nordengrim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *