Garderoben som gud glömde…

God morgon mina vänner,vad ska ni göra denna söndag?
Idag ska vi ta tag i något som jag har våndats och haft mycket ångest över, vi ska ta tag i garderoben som gud glömde. Detta är en garderob som har fungerat som “slänger jag in skiten där så ser jag det inte” garderob, nu ska det bli en klädgarderob. Det är alltid bra med mycket yta för kläder, kläder kan man inte få för lite av.

Postar i Livet    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Garderoben som gud glömde…

  1. Jag är så glad att jag inte har en klädkammare hahaha min källare ser ut så typ 😛

    Svar: Ja det är riktigt skönt 😀 Äntligen kan jag andas och sätta mig själv på första plats 😀 Tack. kram

    http://theresequeen.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *