Går det att amputera bort magen?

Ibland önskar jag att min IBS kunde försvinna för alltid, jag brukar säga att jag har dagar då jag har ont och andra dag är det rent jävligt och man vill helst skära bort magen och bokstavligt lägga sig ner och dö. Ikväll är det en sån kväll som jag har redigt ont och allt känns jobbigt, skulle bära upp tvätten och började kallsvettas av smärtan.

Det känns som man ska skita på sig hela tiden och att man hela tiden har en fis på gång, vet att jag har varit orolig och stressad samt att jag inte trivs på jobbet alls längre så det är nog därför magen och mina tarmar ger mig payback för allt lidande jag utsätter dem för.

Den har lugnat ner sig lite nu men jag tänker ändå sitta här en stund och lyssna på musik och koppla av lite, jepp det var ett gnällinlägg men även jag behöver gnälla av mig ibland.

För er som inte är så 100 % säkra på vad IBS är så kommer här en enkel förklaring.
Irritabel tarm, colon irritabile eller IBS (engelska: Irritable Bowel Syndrome, ’orolig tarm-syndrom’) är en av världens vanligaste sjukdomar som kan ge förstoppning, diarré, besvärande gasbildning och magsmärtor.V id psykisk stress kan sjukdomen förvärras, likaså kan viss mat försämra tillståndet.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *