Gamen försökte inatt igen…

Godmorgon min vänner, nu är det söndag och vad passa inte bättre än att varas ute och gå medans det ännu finns lite sol. Vi hade tänkt att en tur ut till ÖB och kolla på lite saker till min balkong, behöver lite småsaker för att kunna odla mina chilis. Min tanke är att göra om hela balkongen det här året till en enda stor chiliodling, vad tror ni om det ?

Vad ska ni göra idag?

Uppdatering om jackan..
Jag hörde allt gamen krafsa och försök ta sig in i natt igen…

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Gamen försökte inatt igen…

  1. God morgon
    Det låter som en förträffligt god ide 🙂 jag kan tänka mig att sitta med en kopp kaffe i en chilli odling. 🙂 Om inget annat så är det kreativt och det gillar vi 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.