Gaddad och nöjd

14191662_10154456485728571_846874778_o

Idag var jag på Psycho Tattoo och tatuerade in det sista tecknet som som ska vara med i min sleeve, den här gången kändes det lite mer än vad det brukar göra när jag gaddar mig. Det kan ha att gör med att det nästan vid handen är så tunn hud, men man biter ihop och njuter av smärtan. Jag kan tycka att det är en fantastisk skön smärta, det är är nog många med mig som känner det samma när de väl fått blodad tand för att gadda sig.

84de21a9078399c57df619d2946dcf96

 

 

Innan jag skulle in och märka mig ännu mer så var en arbetskamrat inne och gaddade in ett kinesiskt tecken , vad det betyder vet jag inte men det blev redigt snyggt. Jag kommer inom kort att göra klart sleeven så att jag kan gå vidare och fortsätta med den andra armen,min inspiration till min sleeve kommer från en bild jag fann på nätet när jag kände att jag ville ha en sleeve. För att ni ska förstå så bifoga jag bilden och hoppas att jag inte bli stämd.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.