Funderingar i dåtid och framtid

Photo by Jens Johnsson on Unsplash

Har ni någon gång funderat på vad det är som har format er till den ni är idag, eller jag kanske skulle berätta lite mer hur jag tänker? Hade inte tänkt gå igenom alla vägskäl man gör,vissa är givetvis viktigare än andra.

Det hela kan man säga började med skilsmässan, det var nog där jag tog steget till att bli en egen individ och det var nog även där som mitt sökande och letande efter vad jag vill göra i livet började. Man skulle kunna säg att det var här jag tog min första staplande steg in i beteendevetenskapens värld.

Photo by Brendan Church on Unsplash

Det är så att vi alltid kommer till vägskäl i livet och det är oftast dessa som leder till en eller annan förändring i livet, en sån händelse var dagen då jag började jobba på Silverforsen. Jag träffade där en person som blev lite som en mentor och ett föredöme för mig, han fick mig att tro på mig själv och sakta men säkert så började jag bygga upp ett självförtroende.

Ett annat vägskäl i mitt liv var när jag träffade min sambo som fick mig att sluta på Silverforsen då jag började må dåligt där, det var även hon som fick mig att satsa på studierna. Så utan hennes pushande och motiverande så hade jag aldrig orkat söka till högskolan.

Photo by Changbok Ko on Unsplash

Det är kanske inte är ödet som avgör hur det ska blir i framtiden, men jag är säker på att det finns vägskäl som är avgörande för vår framtid och för hur vi ska bli som människor. Den resa jag har gjort från skilsmässan till att var där jag i dag är ofantligt stort för mig, jag vet idag vad det är jag vill arbeta med.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *