Frustrationen får en annan mening!

Ny soffa med min UK filt på!

Hade egentligen tänk skriva ett längre inlägg om hur frustrerande det har varit att vara utan bloggen, men vi kan väl säga att kort och gott att jag är beroende av den. Det är rent av så att jag nästan började får abstinens av att vara utan den, tro det här säger ganska mycket om mig och mitt bloggande.
Man blir ju klart irriterad när man planerat ett par inlägg just för de här dagarna, sen visar det sig att allt ligger ner. Kände mig ganska irriterad och frustrerad, sen alla dessa telefonsamtal till support för att få allt att fungera gjorde mig nog ännu mer irriterande. Det var nästan så att jag började klättra på taket, eller som min kära sambo sa “Det här var nog Christers tre längsta dagar“. Jag kan nog inte annat än hålla med.

Planer för morgondagen!
Imorgon blir det att lägga väv i rummet, sen får vi se hur långt vi hinner. Men det här kommer bli kul och intressant, självklart lägger jag upp bilder under gången.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera