Från Bamse till The Great Wall

Nu kom en sån där vecka då det kommer bli mycket bio för min del, det blir allt från Bamse till The Great Wall. Sitter här och fundera på vad jag get mig in på men det är kul att gå på bio och har jag möjligheten så gör jag det så ofta jag kan.

Tanken var att jag skulle först gå med dottern på Marcus & Martinus – Tillsammans mot drömmen och sen på torsdagen skulle jag gå med A:s son på Bamse och Häxans dotter, siste men inte minst så skulle jag och A gå och se på The Great Wall.

Men nu blev det inte så utan dottern gick med en vän istället (tack gode gud för det), mycket gör jag för min dotter men vet i fasen om jag hade överlevt den filmen. Nu blir det bara Bamse och Häxans dotter samt The Great Wall, jag är jädrigt taggad för filmen The Great Wall. Såg trailen och blev mer eller mindre helt frälst.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Filmer    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.