Framtiden för bloggen!


Framtiden lyser för bloggen, ja eller rättare sagt så har jag en del nya samarbeten på gång. De kommer tids nog bli kända för er vad det är för typ av samarbeten, kan säga att det kommer bli en ny tävling inom kort. Den här tävlingen hade inte varit möjlig om inte det varit för just det här företaget hade varit så samarbetsvilligt.

Wow säger ni nu , det här har vi väntat på. Det var ju evigheter sen han gjorde ett tävling.
Jepp det är sant, det var redigt länge sen och tyvärr så har jag inte haft möjligheten fören nu.

Kan säga att jag varit kontakt med företag som inte velat ha en dialog med mig, det minsta man kan göra är att skriva att man inte är intresserad av ett samarbeten.

Jag söker hela tiden nya samarbeten, det är både med företag och andra bloggare.

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Postar i Livet, Samarbeten    Tagged , , ,     2 kommentarer    

2 tankar om “Framtiden för bloggen!

  1. Mycket roligt för dig, spännande att se vad det är för samarbeten. Håller med dig om att företag kan ge oss influencers ett svar på att de inte är intresserade och varför så att man kan lägga fokus på just vad som behöver förbättras och utvecklas.

    SV: Tack, ja jag måste ju med synas. Det var ju jag som ansökte. ? Annlo kan ju inte få allt det roliga hahaha Men jag måste skaffa en mikrofon så ljudet blir bättre.
    SV: Ja det har du, och en riktigt söt en ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *