Framme i Helsingborg

Är nu framme i Helsingborg och har hittat fram till Maria Hotell, det här hotell som har fokuserat sig på lite äldre stil. Det är trång och man får gå både hit och ditt för att hitta sitt rum. Men med lite sökande så hittade jag äntligen mitt rum, helt klart mysigt och trevlig. Lite trångt och kompakt men helt klart värt de pengar som jag betalde för det.

Det första jag sökte efter var att de skulle ha gratis WIFI, samt att det skulle ligga nära stället vi ska äta. Jag skriver inte så mycket mer än så här och låter bilderna från Hotellet berätta sin historia.

Så nu ska jag förbereda mig för en go kväll med lite härliga bloggare.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera