Frågorna är många….

Godmorgon mina vänner!
Jag hoppas ni sovit gott och att ni får en strålande dag idag, solen skiner här i Ronneby och man känner våren närmar sig. Det är lite som om alla bekymmer försvinner bara våren kommer, så är det självklart inte utan det är mer så att allt bli lättare när solen skiner och det blir varmt. Energin lagras och man kan ta tag i nästan vad som helst, lite så känns det som.

Varit några jobbiga dagar med mycket tankar, tankarna finns kvar men jag kan sortera dem bättre nu. Givetvis finns ilskan kvar ,jag kommer nog alltid vara arg på honom för att han aldrig tog kontakt trotts alla gånger vi la ut trådar till honom

Givetvis vet jag inte vad han hade för anledning att göra det, var det för att skydda mig? Frågorna är många då jag faktiskt inte kände honom alls.

Hoppas ni får en bra dag ..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Frågorna är många….

  1. VAd tänker du på vännen?

    Svar: Jag har kankse ett jobb på g så håll tummarna för mig 😀 Goddag! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.