Fotografering på Puls

11205569_1516855525297821_5183987589734174952_nIgår var jag och fotade på Puls i Ronneby och det gick väl hyfsat bra tycker jag, det svårt att få bra bilder på banden när folk puttar och slänger sig framför kameran , men jag tror jag kommer kunna plocka ut en del bra bilder för alla tre banden. Det var annars en bra kväll men en massa röj och det är som det ska vara, självklart så var det ju en del fylla och en och annan fick nog lite för mycket i sig. Men överlag var det bra musik och härligt folk.

Mycket roligt ser man när man nykter , den här kvällen såg jag otroligt mycket kul, bara det var värt att fota .

Banden som blev fotade var

Shuvit
On The Job
Sodomy Soldiers

Bilderna finner ni på Star 78 Foto .

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto, Musik    Tagged , ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Fotografering på Puls

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.