Fotografering och redigering står på schemat idag

christeryoutubeGod söndag på er alla som lyckas hitta till min blogg, idag händer det inte så jättemycket mer än att jag ska fota artisten Tommy Axelsson. Ska var riktigt ärliga mot er och säga att jag har inte en aning om vem han är så det ska bli lite intressant det här, har dock förstått att han ä en vissångare som sjunger lite varierande musik.

Kom på att jag borde redigera lite bilder från förra söndagen och även andra söndagar som jag varit ute och fotat, men jag har helt glömt bort att göra det här då det blivit lite mycket med allt som händer och sker. Sätter mig nog en stund i kväll och redigera bilderna så jag har lite nytt att lägga upp, ska även sätta mig ner och skissa på den nya visitkorten som jag ska göra åt både mig och Psycho Tattoo.

Så se min Söndag ut!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Foto    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.