Första tatueringen för i år tillfaller min sambo

Min sambo var det som började året med att tatuerar sig, vilket känns lite surt då jag nog egentligen hade velat att det skulle vara jag. Men samtidigt så kände jag att min var tvungen att läka innan jag påbörja näst tatuering, det känns ganska viktigt att låta kroppen vila och få upp krafter inför nästa gaddning. Men nog om min längtan efter en ny tatuering, i det här inlägget skulle vi skriva om min sambos lejon som hon gjort. 

Till en början vill jag ge Anna en stor eloge för att ha gjort sin första 4 timmars sittning, jag vet hur jobbigt det är och hur mycket det tar på krafterna. Har själv gjort några sådana sittningar när jag gjorde min arm. Lejonet som hon tatuerade in är delvis en del av en gamla design jag tog fram för många år sen, det är dock en bild jag hittade på nätet som jag modifierade för att passa mig. Sen ändrade Anna den med att lägga till blommor för att passa henne bättre, la även till färg i den då den orginal ska vara black and grey.

Att det blev ett lejon beror på att hon är född i det stjärntecknet, men samtidigt så ville hon inte ha den traditionella zodiaken. Så det blev denna delvis egen kombinerade tatuering som föll henne i smaken. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Reply to “Första tatueringen för i år tillfaller min sambo”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *