Första natten som gräsänkling..

Det var inte bara jag som var seg i morse, det fanns en liten hårig individ som var minst lika seg.

Godmorgon mina vänner!
Idag är det en trött och seg Christer som sitter här och skriver, sov nog väldigt oroligt inatt tror jag. Allt flöt på bra igår med barnen, de sköte sig mycket bra och var mest på sina rum. Jag och Anna har två otroligt lätta barn, de kommer bra överens och bråka väldigt sällan. De kanske inte är bästa vänner men de fungera ihop och acceptera varandra, tror att trotts att de inte vill erkänna det för varandra så har de nytta av varandra. Detta får man absolut inte säga till dem då kan de bli lite lätt sura, men det är så det är hur mycket de än förneka det.

Det var inte bara jag som var seg i morse, det fanns en liten hårig individ som var minst lika seg och trött.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     18 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

18 tankar om “Första natten som gräsänkling..

  1. Vad skönt att natten har gått bra även om det såklart måste vara ovant att vara själv. 🙂 Men om första natten går bra brukar resten flyta på sen tycker jag. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.