Första februari är här..

Photo by Inge Maria on Unsplash

Vi vandra in i månad nummer två , januari var en jobbig månad för oss med mycket upp och nergångar. Februari är den månade som kommer att vara en månad fylld med mycket firande, både Annas son och min dotter fyller år denna månaden. Fördelen med det här är att efter den 18 februari så är allt firande över, vi kan sen börja fokusera oss på nästa högtid som blir påsken.


Blev klar med sidan om de tjänster jag kan erbjuda, det känns redigt skönt att få den klart då jag haft svårt att formulera den. Gå gärna in och lämna synpunkter på den, den kan alltid bättre och mer utförlig.

Postar i Livet    Tagged , , , , , , , , ,     10 kommentarer    

10 tankar om “Första februari är här..

  1. Jag ser fram emot februari inte bara för att jag fyller år. Utan mest med en tro på framtiden. Vet inte varför eller vad jag menar men jag ser framåt.

    Skönt att du fick till tjänster sidan som du önskade.

    Må så gott. /Kamilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *