Företag hör av sig till mig för att testa produkter

IMG_20160629_195709
Inom kort kommer jag att skriva om lite om några nya produkter jag kommer att testa , kommer dock inte avslöja vad det är men jag är väldigt spänd på produkterna. Tror nog jag ska kunna få ner ett par inlägg om dem, samt så tror jag att det kommer vara för intresse för en del av mina läsare. Det är väldigt kul att företag hör av sig till mig och vill att jag ska testa produkter åt dem och sen skriva om dem,så länge det passar in i min blogg så testar jag gärna produkter för olika företag. Man kanske rent av torska till ordentligt på någon av produkterna.

Det är sånt här som gör att man tycker det är kul att blogga och att man orkar hålla på med det dag ut och dag in, det är nästan som ett halvtid jobb att hålla på med det här ha ha..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.