Föräldraskap och sport!


Måndag och första dagen på höstlovet för barnen!
Barnen är just nu hos sin mamma respektive pappa men kommer efter halva veckan, det är så vi har gjort upp det för att det ska vara rättvist för alla.

Min dotter ska vara med på den årliga handbollskuppen, det var förövrigt den som hennes klass vann föra året. Hon ville då helt plötsligt börja spela handboll, men det varade inte så länge det heller. Visst barn ska testa olika sporter men det känns lagom kul när man betalt in medlemsavgift samt pengar till deras kläder som de bara måste ha, sen slutar de 2 dagar efter allt är betalt. Detta har hänt både en och två gånger så man är ju lagom sugen på att betala mer för något som de förmodligen kommer att sluta efter några veckor.

Vet att barn inte tänker på att allt kostar pengar, men på vilket sätt säger man att det faktiskt kostar utan att vara den hårda föräldern, samt att man faktiskt inte har råd att lägga alla dessa pengar på sporter som de slutar nästa med en gång.

Jag betalar gärna för att de ska hålla på med sporter men då ska de faktiskt hålla på med det ett tag. Det enda som jag kan säga som jag vet att min dotter vill hålla på med är ridning, men det vet  jag att det inte finns pengar till då det är svindyrt att hålla på med.

Postar i Livet    Tagged , , , , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Föräldraskap och sport!

  1. Bra att de prövar olika sporter, men det jag tycker att är fel är att man måst betala fören de börjar. Vilket kan vara att barnet inte vill efter 2 gånger. Så tycker att det borde vara första månaden gratis så att de får testa om de verkligen vill det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *