Föräldraskap och slut på semester

lunaliten1Snart är min semester slut och jag har nog inte gjort så speciellt mycket som jag hade velat göra, men jag och dottern ska avsluta semestern med att gå på lite bio och äta gott ute. Jag hoppas hon kommer tycka det är en värdig avslut av semestern, hon ska förvisso iväg ganska snart igen på en tripp till Göteborg med min syster och hennes barn.

Intressant att ju äldre barnen blir desto mindre ser man dem, de klarar sig mer och mer själva och de reder sig så bara tycker jag. Även när min dotter är hemma så ser jag henne ungefär vid lunch , middag och kvällsmat resten av tiden så är hon och leker med vänner. Det är klart det kommer dagar då hon bara är hemma och då är det svårt att inte låta henne sitta vid datorn eller med surfplattan, det är svårt att balansera det där så det inte blir för mycket.

Nu är min dotter i den åldern där det är mycket viljor som vill vara med och leka , kan säga att det är många konflikter i det här hushållet. Ska sägas att vi oftast löser dem och att det inte blir några större bråk, men bråk händer och då är det bara att låta henne blir sur och arg. Surheten och ilskan vara inte så länge även om det är envis lite dotter jag har.

Det blev ett lång inlägg som började med att min semester snart är slut och som slutade om föräldraskap, min dotter är det viktigaste för mig och hon är mitt allt.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.