För och nackdelar med Wish.com


Det finns många saker som är bra med Wish.com , men det finns en jädra massa saker du ska ta dig i akt för när du handlar från Wish.
Vill du ha en vara snabbt , glöm Wish då för här tar det nästan 2 månader att få en sak.

Har du tur så kommer de inom den närmaste månaden, kvaliteten är lite si och så en del produkter, men det är det pris man får betala för att det är billigt. Nu har inte just jag stött på några större problem med kvaliteten på produkterna men sen tar jag mig tid och gå igenom sida efter sida och jämför alla produkter tills jag hittar en som passa mig bra. Nackdel är att alla produkter står momsfria så du måste tänka lite längre än näsan räcker innan du köper produkten du så gärna vill ha.

Jag har köpt mycket fint från sidan och är nöjd överlag men sen kan jag sitta timme efter timme med och kolla igenom allt jag ska köpa, på det här sättet så hittar jag det jag vill ha till den bästa kvaliteten.

Priset samt att man kan nästan hitta allt möjligt på sidan som är bra att ha till överkomliga priser är nog det bästa med hela sida, men är du medveten om de saker som jag nämnt tidigare i inlägget så är det här sidan för dig som vill fynda.

3 thoughts on “För och nackdelar med Wish.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *