För mycket negativ energi idag

jag1Det finns människor i min omgivning som ger mig så mycket energi och dessa är helt fantastiks att umgås med, sen har vi de få personer som gör livet så jävla surt att man helst bara vill klippa till dem. Men vi är vuxna människor och vi gör inte sånt, många gånger biter jag ihop och bara går vidare för att jag orkar inte bråka med dem. För många gånger handlar det om att de bara ska hävda sig. Det är tur att det finns folk runt omkring mig som väger över dessa negativa människor som bara suger ur min kraft, jag är evigt tacksam att får så mycket positiva impulser av alla de andra jag träffar och umgås med.  Det är mycket tack vare dessa som jag orkar med dagarna ibland.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.