Filmning och prat om kommande tatueringar

1468345158163

Torsdagar morgon och idag känner jag mig laddad för en dag full med kreativt och massor av positiv energi strömmar inom mig, ska försöka göra klart en lite film som jag skrivit ett lite manus till. Man kan ju undra varför jag gör alla dessa små filmer, sanningen är den att jag gillar att se vad man kan göra med enkla medel. En av min idéer är att göra en video där jag berättar hur det kommer sig att jag började tatuerar mig nu och inte när jag var yngre samt historien bakom dem och sen vad jag har för planer för min hud.

Bilden uppe är förövrigt tagen med hjälp av min Smart watch ,  vad man kan göra med enkla medel nu för tiden.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Tattoo    Tagged ,     2 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Filmning och prat om kommande tatueringar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.