Filmning av reklamfilm

Sneakpeak
Fredag och jag har hunnit med att både träna och handla och sen filma lite på det manus jag skrivit , fick en sån där skitrolig ide att jag skulle filma lego gubbar som reklamfilm för en produkt. Vi få se hur det färdiga resultatet blir, manus var väldigt kort och det lär ju blir en otroligt kort film som kommer att ta ett tag att göra.

Det kommer som sagt va att ta tid att göra den här filmen , jag har använt min dotters Lego Friends lego och jag hoppas självklart att det här kommer bli redigt bra och jädra snygg film. En liten hint kan jag er, det handlar om en skyffel och en massa blod och en massa ilska skulle jag tro.  Det här är en sak jag spann vidare på efter jag började skriva på det, det är mycket möjligt att det bara bli något flummigt som bara kan komma från mitt huvud.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Filmer    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.