Filmkväll!

Idag blev det inte så där jättemycket gjort, eller det kanske det blev. Jag satte fast sängen i väggen samt så kom nyckelskåpet upp. Resten av dagen tillbringades i soffan med film och gott, det kan behövas det med ibland. Det är det här som kallas kvalitets tid, bara slappa och njuta med bra film.

Filmer vi såg denna kväll blev.

Fantastic Beasts and Where to Find Them
Filmen “Fantastic Beasts and Where to Find Them” tar sin början 1926 med Newt Scamander som just har avslutat en global exkursion för att hitta och dokumentera en extraordinär samling magiska varelser. Han anländer till New York för ett kort stopp, och kunde ha kommit och gått utan incidenter om det inte vore för en No-Maj (amerikanska för mugglare) som heter Jacob, en felplacerad magisk väska och att några av Newts fantastiska varelser tagit till flykten, vilka kan skapa problem för både trollkarlar och No-Maj.

Lite kul att min Favorit skådespelare har en lite roll i den, mer än så säger jag inte.


The Happening
Naturvetenskapsläraren Elliot Moore jobbar på en skola i Philadelphia. En dag börjar människor att bete sig underligt i städerna i östra delen av USA vilket leder till hemska dödsfall och att de som bevittnar dem begår självmord. Tillsammans med sin fru Alma, matematikläraren Julian och sin dotter bestämmer sig Elliot för att fly till Julians mor, men under resan dit stannar tåget i Pennsylvania, där de blir fast. Handlingen kretsar kring Elliot med vänner och familj i deras försök att överleva.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Filmer    Tagged , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Filmkväll!

  1. Fantastic Beasts and Where to Find Them verkar vara en film i min smak 🙂 tror jag sett trailern men har glömt bort att se filmen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.