Film och tvättlördag!

Efter att ha plöjt igenom en hel mängd filmer samt tvättat hela dagen så känner jag att jag skulle nog kunna plöja igenom några filmer till, sagt och gjort så går jag igenom min låda med filmer. Det finns ju några filmer som man skulle kunna tänka sig att titta en gång till på, men vilken skulle det bli den här kvällen.

Förövrigt så måste jag säg att Scott Pilgrim vs. the world är en av de filmer som alla borde se, det här är en så otroligt skum film. Men så fantastiskt bra på något mycket besynnerligt sätt.

Charlie har haft lite svårt att få ro, sitter som ett plåster på mig hela tiden. Han ska jädra i att vara med överallt, han inte mer än blinka när jag skulle ner och hämta tvätten. Han var så gott som redan nere när jag var halvvägs nere, sen står han där nere och bara glor på mig.
– Vilken tid det tar för dig husse

Snacka om personlighet den hunden har.

Ja vad blev det för film som jag skulle kolla på, jo det blev Nick & Norah’s Infinite Playlist.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.