Fika och King Kong

12714368_10153897599838571_1588213249_nIgår var jag och fikade med en vän , det är samma person som ritar de fina serierna på prickblad.se , jag passade på att köpa hans fanzine som är en nytolkning av King Kong.  Han har en väldigt egenstil i både serier och när han målar , det är en stil som passar mig väldigt mycket. Trotts att jag gillar det här fanzinet så föredrar jag nog de berättelserna som är hämtade ur staden Bitteljuv, det är något med de berättelserna som tilltalar mig mer.  Men för det så tycker jag absolut inte den här är dålig utan mer att de andra är mer i min smak.

Följ gärna hans serie som ni finner på prickblad.se och  Stories from Bitterljuv , ni kommer med all säkerhet gilla dem.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.