Fedora hatt och nyår

facebookfaceJag beställde för ett tag sen en hatt då jag tycker det är så jädra snyggt, det har tagit ett tag innan den kommit då det varit en del helgdagar . Men igår kom den och idag gick jag ner för att hämta den , provade den nu när jag kom hem och den satt som om den var gjord för mig.  Det är ganska ovant att bära hatt , men visst är det snyggt och jädrigt läckert med hatt.

Ja det här var årets sista inlägg , det blir inte bättre än så här 2015 så  nu blickar vi fram mot 2016 och en massa kul.

Gott nytt år på er.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Människor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.