Får du spam om Bitcoin?

Är det någon mer än jag som får fler mail om dagen från bitcoin, det står oftast att man har ett visst bitcoin värde som ska tas ut innan ett bestämt datum. Detta är givetvis spam och är jättesvårt att bli av med då de troligen ha fiskat upp, alternativt köpt din mail från någon lista du varit med medlem i. Det kan komma uppemot 30 mail om dagen, det kanske inte låter så mycket?  Men när man sen ska hitta viktiga mail bland alla dessa så blir det är stort problem.

Så här kan ett sånt mail se ut.

Så hur ska jag göra för att bli av med dessa mail?
Svaret är ganska enkelt, det bästa sättet är rapportera det som spam (om din mailtjänst har en sådan funktion) istället för att klicka på någon länk för att avregistrera dig eller liknande. Klicka du på avregistrera dig så får du bara mer mail, så det är inget att rekommendera.

Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Får du spam om Bitcoin?

  1. Samma här får jag med mail från Bitcoin fast inte så mycket som förr då det kunde vara mellan 20-40 st varje vecka nu så kan det bli max 2 st bara varje vecka .För jag har då skickat det till spam så därför får jag inte så mycket skräp post längre 🙂

  2. Jag har inte märkt av så mycket spammail från Bitcoin. Men däremot så spamringer dom på min telefon. 🙁 …Svårt att bli av med trots Truecaller.

  3. Jag har också blivit bombarderad med bitcoin-mejl, men har aldrig förstått vad det är :O självklart inser jag att det är spam, men hur de hittar en har jag aldrig förstått.

Kommentera