Familjelycka..

Foto: Fabrizio Verrecchia Following

Godmorgon min vänner och bloggkollegor!
Hoppas allt är bra med er denna tisdag?
Sitter nu och ska snart väcka min dotter samt skicka iväg Annas son till skolan, det är en liten process att göra det här varje morgon. Förstår inte hur folk hinner med fler barn än två, hel klart imponerad av dem.  Det är inte stressigt, men med två barn som har helt olika viljor så kan det blir en lätt frustration. Men  jag älskar det här familjelivet, det är helt underbart. De tär nästan så att jag ibland för nypa mig själv och verkligen se om det inte är en dröm. 

När väl barnen är ivägskickade till skolan så kommer jag fortsätta med bloggwork, måste verkligen fixa till klippningen på unboxing videon. Den blev inte så bra som jag hade hoppats så jag får klippa om den.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , , ,     19 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

19 tankar om “Familjelycka..

  1. Jag har ett barn att skicka iväg på morgonen och förstår inte riktigt hur folk klarar av att ha fler att göra iordning och få iväg på morgonen, hinner knappt med mig själv 😛

  2. Jag kan tänka mig att det krävs rätt mycket av en som förälder för att få ihop morgnarna. Nu har vi ju 3 små än så länge så att få upp dem på morgonen är inga problem ?

  3. Jag har en vardag med två guldklimpar som ska iväg varje morgon på något sätt överlever man.. De brukar turas om att jävlas med sin mamma.. Men vissa mornar går det smärtfritt och det är de man får leva på.. 😉

  4. Jag är alltid imponerad över familjer som henner vare sig dom har ett eller flera. Brukar knappt hinna med mig själv så det slutar oftast med att jag glömmer bort frukosten. ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.