Få börjar skriva fler recensioner

9494088_300x300De flesta vet att jag startade upp en sidan som heter Sweden Metal 2003 som än i dag finns kvar, det händer att det kommer in skivor trotts att jag inte är aktiv där längre. Men jag är så pass snäll att jag lägger upp recensioner på dem här istället. Visst den här sidan är inte alls lika stor som Swede Metal äroch kommer nog aldrig att bli men skivorna kommer ut och folk kan läsa dem här istället.

De skivor jag ska skriva om nu är:
Subztain – Brother by choice not by blod
Jesus Chrüsler Supercar – 35 Supersonic

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Musik    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.