Ett ställe som skingra ens tankar..

Efter att ha vilat en stund så var man redo igen, huvudvärken har funnit där till och från hela dagen men det var värst igår natt. Jag tog mig en promenad för att renas lite tankar samt för att se om det dova i huvudet kunde dämpas lite, det kändes nämligen som om mitt huvud var dubbelt så stort. Nästan som om det var svullet, vet ej om ni känt den känslan?

Promenaden ledde mig till mitt favoritställe där jag kan koppla av samt skingra lite tankar, det är även det stället som jag kan sitta och bara sväva bort i timmar.

Passade på att ta några bilder när jag gick därifrån sen.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     4 kommentarer    

4 tankar om “Ett ställe som skingra ens tankar..

  1. Att skingra tankarna kan alla behöva i bland, jag har precis varit ute och gått en runda med musik i öronen för att skingra mina tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *