Ett pass till

IMG_20160705_114543Det blev ett relativt hårt pass idag och ja det känns redan nu, det är lika bra att förvänta sig att imorgon lär jag vara en död människa som knappt kommer att kunna komma upp ur sängen. Det är intressant att även jag som både cyklar och går otroligt mycket är jag så otränad, men det blev ett skönt pass i kväll trotts att jag inte alls var sugen att gå ner och göra det. Nu är jag glad att jag gjorde det, man mår så mycket bättre av att gör det.

Ibland måste jag tvinga mig ner trotts att jag inte alls har lust att gör det, men när jag väl kommit ner känns det bättre och sen går det av rena farten. Men ska sägas att jävla vad otränad jag är.
Det blev ett kort inlägg ikväll ..

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.