I samarbete med ES Kassasystem 

Om ni följt mig på bloggen så vet ni att jag jobbat på ett ställe vid namn Silverforsens kaffestuga, en av de funktioner jag hade där var att lägga in produkter i vårt kassasystem. Hade jag vetat vad jag vet idag så hade jag insisterat på att vi skulle valt ett annat system än det vi valde, mycket för att det inte fungerade så bra gentemot bokföringsprogram på nätet. Man skulle kunna säga att det var värdelöst och svårt om man skulle ha många produkter lagrade, det fungerade inte bra heller om man skulle kombinera det med en onlinebutik.

När man nu ser tillbaka så skulle vi helt klart valt ES kassasystem som fungera både online till en webbutik samt som vanlig kassaapparat i kaffestugan, plus att den kunde integreras till Fortnox. En sak som vi hade behövt och som  är integrerat med det system var en digital bong för köket, lite lättare än att ha allt på lappar som oftast flög iväg när man hade öppet.

Att ha allt samlat som i detta system från ES Kassasystem är guld värt man har en verksamhet som dels fungera online men även fysiskt som butik. Vi hade även tjänster som man kunde integrerat i deras system, vi hade sluppit så mycket extra jobb om vi valt ES Kassasystem istället för det vi valde. Bara en sån enkel sak som att ta betala , här kan man välja då det fungera med Swish och Apple Pay samt  Samsung Pay. Givetvis kan man fakturera, men lite onödigt att fakturera en kopp kaffe.  Så då fungera det ju bra med kort eller swish, vet inte hur många som betalar med Apple Pay samt  Samsung Pay. Men det är nog något som kommer mer och mer och då är det bra att vara förberedd