Ett intressant halvår..

Det har varit ett intressant halvår det här, A har bott hemma hos mig en tid nu men kommer att flytta hem till sin lägenhet snart igen. Det här har varit en ganska stor påfrestning för både mig och min dotter, till en början var det ganska jobbigt att gå från att bo själv till att bli sambo efter så många år som jag levt själv. Men tiden gick ,både jag och dottern började vänja oss vid att A bodde hos oss , hon blev en del av våran vardag.

Det må var jobbigt att gå från att leva själv till ett samboboende, men att uppleva den här separationsångesten är inte lätt den heller och det känns nu när det börjar närmar sig.

Några saker jag kommer att sakna.

 1. Att vakna på morgonen med henne..
 2.  När hon väcker mig och säger att kaffet är klart.
 3.  Äta mat ihop.
 4.  Bli pushad när man ska göra en saker.
 5. Se på serier ihop.
 6. Bara känna av hennes närvaro.

Det finns fler saker men det är de här jag kommer ihåg nu medans jag skriver, inlägget kan mycket väl verkar löjligt men för mig är det här en otroligt jobbig upplevelse.

Varför ska hon flytta ?
Vi kan inte bo fyra i varken min lägenhet eller hennes då hennes son nog vill ha ett rum och även min dotter vill ha sitt rum. Jag ser det här som ett sätt att utvecklas även om jag tycker de tär jobbigt, men någon gång kommer vi flytta ihop.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     6 kommentarer    

6 tankar om “Ett intressant halvår..

 1. Det kommer bli en enorm omställning för er såklart att bli särbos, men ni är starka i er relation och kommer fixa det galant.

 2. Ni är så söta ihop!!! Jag är verkligen glad för din skull (hennes också men känner ju inte henne), att ni har hittat varandra!
  Tycker det ändå låter smart, ni kan ju flytta ihop igen när ni har något större? 🙂

  kram

 3. Kan ni inte söka större lägenhet redan nu??
  Jag gick ifrån att bo ensam till att bli sambo också och skulle aldrig klara av att han flyttade ut o blev särbo.

  Men hoppas de blir bra för er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *