Eskimo Callboy – We Are the Mess

Eskimo-Cover-200x200Jag har aldrig hört bandet innan, men tyckte ändå att det var värt att ta upp en recension på dem: Metalcore. Smaka på det, aggressivt med rensång, jepp vi har hört det förut och vi kommer att hörde det tusen gånger till.

Vad är det som skiljer eskimåerna från andra liknade band? Främst tycker jag nog att deras rensång är den som är värd att uppmuntras. De lyckas väldigt bra med att få ihop en skiva som blandar det hårda och det mjuka utan att det blir fjantigt.

Hur är de annars musikaliskt? Ärligt talat är det här inte något som annars faller mig i smaken, men hade “screaming” varit mer organiserat så skulle jag nog kunnat tycka det här var redigt jävla bra. Det roliga med bandet är att jag känner igen hela konceptet av musiken från många av mina favoritband från Japan. Men riktigt där är de inte ännu, de är unga och de lär sig…

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Recensioner, Skivor    Tagged , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.