En väldigt lång dag..


Det har varit en lång dag idag , mycket städande kan man säga. Har egentligen inget emot att jobba så här, men varken jag eller M var nog bered på vad vi hade gett oss in på. Det var en del att städa så det som skulle gå ganska kvickt gick inte så snabbt som vi hade hoppats.

Vi kom ditt vid halv 10 och kom nog inte därifrån förrän vid halv 3, samtligt känner jag mig lite stressad över att försöka få ut evenemanget som ska äga rum på Valborg. Vet ärligt inte hur vi ska hinna med det här.

Imorgon ska vi åka iväg och jobba på något ställe där vi ska sopa grus, mer än så vet jag gemenligen inte. Det här är mitt egna val då jag ville ha lite variation från att sitta på kontoret.

Hoppas ni haft en något mindre jobbig dag.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera