En tur till Wellness Studio

Photo by Bruno Nascimento on Unsplash

Idag blev det en tur ner till Wellness Studio, Anna skulle köra bodybalance så jag passade på att köra ett pass på löpbandet. Det blev 40 minuter på bandet och 10 minuter på Crosstrainen,det var precis vad jag orkar med idag. Man är ju inte så tränad som man var för några år sen, det här kommer ta sin lilla tid.

Mina mål med träningen är må bra av den, jag känner ingen press på att prestera något. Det är bara jag själv som kan sätta mina mål och målet är att må bra av träningen.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Träning    Tagged , , , , , ,     14 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

14 tankar om “En tur till Wellness Studio

  1. Ett bra och realistiskt mål du har med träningen. När du väl mår bra så går det ju alltid att ta det ännu längre med nya mål ??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.