En tidig julklapp till oss båda!

Godmorgon mina vänner och bloggkollegor!
Som ni märker så det bara fem dagar kvar till julafton, visst är det härligt att denna underbara dag är här snart.
Jag och Anna fick en något tidigt julklapp från oss själva, fjäderlampan och mattan kom som vi hade beställt från Wish. Ja jag vet att man ska vara försiktigt med vad man beställer från Wish , men den här gången så blev det ju redigt bra. Inga missöden alls, det var precis det här vi beställde kort och gott.

Ska tilläggas att om ni fundera på att beställa just den här lampan så får koppla lite själv, det kommer nämligen ingen koppling till den men däremot då får man en led-lampa som passar perfekt. Kanske att den skulle vara något stark till ett så passa litet rum som vi har.  Men både jag och Anna är mycket nöjda med det här köpet.

 

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Lägenheten, Shopping    Tagged , , , , , ,     18 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

18 tankar om “En tidig julklapp till oss båda!

    1. Jepp det är ju det, vi köpte byxor och fick dem i XL, nog för att jag gått upp i vikt men absolut inte till XL. Köpte även en munkis som var 2XL och den passade mig perfekt. Skumma storlekar..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.