En tågstation på kvällen..

En tågstation på kvällen..

Igår när jag och Anna gick hem från gymmet på kvällen så passerade vi tågstationen, den är kanske inte den vackraste stationen i världen. Denna station har jag sett byggas om gång på gång, nu när jag stod och  tittar på den så tycker jag nog att vi har en väldigt fin station. Det finns en väntsal och en Pressbyrå , det är väl så bra det kan vara. Det enda jag känner att jag kan sakna är Espresso House, helt klart min favorit ställe att drick kaffe.

En fungerade tågtrafik är A och O för att jag ska kunna ta mig till möten som är utanför Ronneby, jag har inget körkort så man blir lite beroende av att tågtrafiken fungera som den ska. Särskilt nu när det blir lite resor detta år, kommer fara runt i södra Sverige som en jojo.

17 Mars: Resa till Olofström
28 April: Blogg middag i Helsingborg
12 Maj: Influencer Mingel på Scandic Triangeln Malmö
2 Juni: Malmö Tropikmässa

Som ni märker blir det lite resande den här våren!

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Livet    Tagged , , , ,     6 kommentarer    

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

6 tankar om “En tågstation på kvällen..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.