En runda på kvällen blev det!


Igår när vi hade kommit hem från Olofström så hade vi lite energi kvar så vi passade på att ta en runda och cacha på kvällen, det blev en lite nätt runda på 2,5 timme. Tror lilla Charlie var lagom trött på oss när vi gick där på kvällen med honom, men vi lyckades plocka 2 stycken cacha under de timmarna vi var ute.

Vi får uppleva saker som man kanske aldrig skulle sett annars. Jag har bott i Ronneby sen jag var liten, det finns saker som jag inte sett, men med det här så har jag upplevt mycket nya och vackra platser. Men har även sett saker och känt doften av mindre trevliga saker. Så är det, allt kan inte vara trevligt, dock överväger de bra sakerna så man vill fortsätta.

Känslan när man plockar en cach är ungefär som känslan för en sportfiskare när han som fånga den där speciella fisken, så förstår mig rätt när jag säger att både jag och Anna är fast i det här nu.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Geocaching    Tagged , , , , ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera