En resa att minnas

13566206_10154288025898571_1572972155_nLivet är nog ganska okej nu, eller jag skulle nog kunna säga att livet är nog precis så bra som det ska vara. Idag har jag varit i den stora staden Växjö och shoppat loss med en av mina vänner, det här var nog precis var vi båda behövde och jädra vad kul vi hade. Självklart så hittade vi en massa saker till oss båda och jag kom hem med ett gäng nya linnen och en tröja samt en skitsnygg skjorta. Det här var den snyggaste skjorta jag sett på mycket länge.

Vi åt på Chili & Wok där vi tog deras lunchbuffé som bestod till en stor del av thaimat, det gjorde absolut inget då jag älskar det. Det här var en resa som helt klart gav en energikick utöver det vanliga och det här kan jag leva länge på.

Resan hem blev det svensk reggae för hela slanten, perfekt dag med andra ord.

Missa inte att följa mig!

Christer Holm
Postar i Äventyr    Tagged ,     Lämna en Kommentar   

Om: Christer Holm

Inspiratör | Skribent | Bloggare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.