En regnig onsdag!


Godmorgon!
Denna morgon är det inte så fint väder, det har regnat inatt men vad gör det när det känns att sommaren på gång. Det ska bli fint väder torsdag och fredag så på något sätt så är det nog bra att regnet är här, dessa dagar jobbar jag i caféet på Silverforsen.

Har gått och blivit lite förkyld tror jag då jag nyser och känner mig tungt i huvudet, det kan vara det eller att det är en massa pollen i luften. Vilket fall som helst så är det ingen behaglig känsla i huvudet.

Idag är det onsdag det innebär att jag efter jobbet åker upp till Kallinge till A, onsdagar sover jag hos henne medans min dotter sover hos min syster.

Postar i Livet    Tagged , , , ,     1 Kommenter   

Om: Christer Holm

Är influencer och bloggare, bor i Ronneby, älskar tatueringar.

En tanke om “En regnig onsdag!

  1. Kan säkert vara pollen också, låter som jag är nu, samt här regnar det med, bra det eg så det försvinner lite pollen

Kommentera